De meest exclusieve

Limousine service in geheel Nederland

Wij bieden diverse vervoersoplossingen voor zakelijke doeleinden op hoog kwaliteitsniveau. Of het nu gaat om eenmalig directievervoer of voor een speciale gast.

Online boeken

eenvoudig online een boeking maken

Betaal nu gemakkelijk snel en veilig online met behulp van ons veilige online boeking systeem.

Businessclass airport transfers

Transfers van en naar Schiphol Airport

Wij verzorgen de uw airport transfer service. Boek uw transfer naar of vanaf het vliegveld nu via ons online boekingssysteem

 

Onze luxe voertuigen voor iedere gelegenheid

Een luxe auto met je eigen privé chauffeur, binnen enkele minuten op de stoep.

BEL NU 020 773 61 85 OF BOEK ONLINEDe meest exclusieve Limousine service in geheel Nederland

Wij bieden diverse vervoersoplossingen voor zakelijke doeleinden op hoog kwaliteitsniveau. Of het nu gaat om eenmalig directievervoer of voor een speciale gast.

Boek nu online

ONZE LUXE WAGENPARK

Onze klasse 1 voertuigen zijn van alle gemakken voorzien, waaronder pin- en creditcard-faciliteiten. Onze gasten vervoeren wij 7 dagen per week en 24 uur per dag in luxe wagens naar elke gewenste bestemming.

 • Mercedes E- Klasse - BUSINESS CLASS

  Mercedes E- Klasse - BUSINESS CLASS

  Wifi onboard

  4 personen

  2 koffers

  3 handbagage

 • Mercedes S - Klasse _ FIRST CLASS

  Mercedes S - Klasse _ FIRST CLASS

  Wifi onboard

  4 personen

  2 koffers

  3 handbagage

 • Mercedes Benz V CLASS MINIVAN

  Mercedes Benz V CLASS MINIVAN

  Wifi onboard

  8 personen

  5-8 koffers

  5-8 handbagage

 • 1

Onze diensten

Airport transfer

Business-class Limo is de comfortabele, luxe limo service die uitermate geschikt is om uw (zaken)reis te beginnen en te eindigen. Met ons verzekert u, uzelf dat u in business class reist, op elk gewenst moment rechtstreeks van of naar Schiphol en diverse regionale luchthavens.

Diplomatiek vervoer

Bij nationale & internationale bijeenkomsten kunnen wij u helpen met het in kaart brengen van de remschema’s van deelnemers dit kan resulteren in een forse kostenbesparing door het vervoer te groeperen. In samenspraak zal inzet van luxe Business & VIP limousines op elk gewenst niveau in kaart worden gebracht.

Businessclass vervoer

Ritten op rekening, Schiphol pickup, zakelijk vervoer, georganiseerd groepsvervoer, gegarandeerde stiptheid (met uitzondering van overmacht), naambordje gast/bedrijf, inclusief 15 min wachttijd luchthaven. 12 uur voor tijd kosteloos annuleren. Klasse 1 voertuig (Mercedes E-klasse/BMW 5serie) met creditcard en pin mogelijkheden.

 

Groepsvervoer

Wij bieden limo groepsvervoer voor een zo grote groep als u maar wenst. Business-class Limo is uw comfortabele, luxe limo service die uitermate geschikt is om uw (zaken)reis te beginnen en te eindigen. Neem contact met ons of maak gebruik van ons online boekingssysteem.

Feestelijk vervoer

Business class Limo is ook gespecialiseerd in feestelijk vervoer en heeft een reputatie op het gebied van first class service vervoer voor haar kwaliteit en luxueuze limousines. Van onze verbluffende monster Hummer limousines, tot onze Chrysler 300, pink hummer limo.

VIP vervoer

Hiervoor wordt de meest luxe limousine (Mercedes S klasse/BMW 7 Serie/Jaguar/ Porsche Panamera) ingezet. Kenmerken van VIP vervoer zijn privacy, kennis van de stad Amsterdam (info bezienswaardigheden en uitgaansgelegenheden). Voor feesten of zakelijke aangelegenheid.

Onze partners

Like ons op Facebook